Kérdése van? Hívjon minket! +36-20-9466-455

Devia Bluetooth FM-transmitter/szivargyújtó töltő - 2xUSB QC3.0 + MP3/WMA/WAV/Flac + Pendrive/TF-kártyaolvasó - Devia Smart Series - fekete

- A Devia FM-transzmitter egy olyan eszköz, amely minden olyan járművezető számára hasznos lesz, aki nem rendelkezik USB vagy AUX porttal.

- Az autóban lévő adóval nem kell aggódnia a lemerült telefon, tablet vagy más hordozható eszköz miatt. Az USB-portoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan töltheti őket.

- Ezzel a termékkel zenét is lejátszhat telefonjáról, sőt, akár USB-stickről is.

- Fogadja és utasítsa el a hívásokat, kapcsoljon vissza az utolsó számra, változtassa meg a frekvenciát, kezelje a dalokat és állítsa be a hangerőt - mindezt egyetlen adóval.

- Devia 2 portos USB autós töltő QC 3.0 + 1,5A FM rádió zenelejátszóval!

- Az adó számos lehetőséget kínál a zenelejátszásra - az USB-A/2 portnak, a TF-kártya foglalatnak és a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően, amely stabil kapcsolatot és hangminőség-veszteséget biztosít.

- A csatlakozási szolgáltatás a panel funkciógombjával történik, amely beépített LED kijelzővel rendelkezik, és amely a legfontosabb információkat, például az FM frekvenciát vagy az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét mutatja.

- A fejlett energiagazdálkodási rendszer biztosítja az optimális töltőáramot, ami stabil és biztonságos működést biztosít, kiküszöbölve a feltöltött készülék károsodásának kockázatát. A készüléket úgy tervezték, hogy illeszkedjen a szivargyújtó aljzatok legtöbb változatához.

- Az Apple készülékeknél általában az optimális teljesítmény érdekében csak MFI tanúsítvánnyal rendelkező kábelekkel ajánlott használni.

Jellemzők:

- Anyag: ABS + PC

- 18W gyorstöltés, telefonhívás, vezeték nélküli zene, USB lemez/TF kártya

- Támogatja az FM átvitelt

- Bluetooth zenelejátszás, kihangosító egygombos telefonfelvétel/lerakást

- Az akkumulátor feszültségének figyelése, kék LED CNC kijelző

- Zenelejátszás USB lemezről / TF kártyáról

Termékinformáció:

- Bluetooth verzió: V5.0

- Kimeneti áram: (3.6-6.5V/3A, 6.5V-9V/2A, 9-12V/1.5A), USB2: 5V/1.5A

- FM frekvencia: 87.5-108 mHz

- FM átviteli távolság: 5 méter

- Hangformátum: MP3/WMA/WAV/FLAC
Raktáron
Adatok
EAN:
6938595335198
Gyártó:
Devia
Egyéb tulajdonságok:
Bluetooth, FM-Transmitter, MicroSD kártyafoglalat
Szín:
Fekete
Cikkszám:
ST335198
Hasonló termékek